E-mail: info@eurotex.bg
ВНОС И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО
С ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА

Нарязани памучни парцали от Евротекс

Евротекс ЕООД предлага различни видове нарязани памучни парцали за почистване с разнообразно промишлено и общо приложение.

Парцалите се получават при нарязването на употребявани памучни дрехи на парчета с минимален размер 40х40 см.

В този процес се отстраняват всички копчета, ципове и твърди елементи, като се разделят по цветове, и материи.

Нашите парцали са готови за употреба, пресовани на бали от 10 килограма, което ги прави удобни за транспорт и съхранение.

Без значение дали са ви необходими парцали за почистване на машини или помещения в цехове, работилници, автосервизи, бояджийници, печтници, складове и др., при нас ще намерите тези, които ще ви свършат работа.

 

Каталог Нарязани Памучни Парцали

 

За грубо почистване, работа с масла и почистване на машини можете да използвате цветни трикотажни парцали, които са с добри попивателни свойства и плътност.

Ако са ви необходими парцали за работа с бои и разтворители имаме изцяло бели памучни парцали, които няма да изпускат цветове.

Нарязаните бархетни парцали са изключително меки и подходящи за полиране на автомобили и работа с гладки повърхности.

За общо почистване и по-евтини решения можем да предложим парцали от тъкани неразтегливи материи (ризи и чаршафи) или смесени парцали „Б“ качество, които са с леки забележки.

 

Разгледайте каталога с нарязани памучни парцали и се свържете с най-удобния за вас склад за продажби на едро за актуални цени и наличности.

При интерес за закупуване на големи количества можете да се свържете с централен офис на 0889 33 44 55 или sales@eurotex.bg.

Обратно горе