E-mail: info@eurotex.bg
ВНОС И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО
С ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА

Често задавани въпроси

Поръчки

Можете да посетите някой от нашите складове на едро във Варна, София, Пловдив или да се свържете с нас на посочените телефони, имейл или форма за контакт.

След като потвърдим количествата, които можем да Ви осигурим, имате възможност да изберете дали да ги получите на място в най-удобния за Вас склад, или да Ви ги изпратим с куриер до Вашия обект. Нашите клиенти ползват до 40% отстъпка от цената на куриерската услуга.

Евротекс търгува с дрехи втора употреба на едро и минималното количество, което можете да закупите е един чувал от даден артикул.

Нашите специалисти в складовете ни за продажба на едро могат да Ви отворят един чувал от артикул, който Ви интересува, за да придобиете представа за неговото съдържание. Ако желаете да погледнете допълнителен чувал от същия артикул, то един от двата отворени трябва да бъде закупен.

Складовете ни за продажба на едро се зареждат ежеседмично, като дните варират в зависимост от локацията на обекта.

Продукти

Актуалния списък на дрехите втора употреба, които предлагаме в момента, можете да намерите в продуктовата ни листа в секция Продукти. Ако Ви интересуват артикули, които в момента са извън тази листа, можете да се свържете с нас, за да проверите дали са налични и каква е възможността те да бъдат закупени.

Суровината, която компанията ни сортира, идва от райони с висок жизнен стандарт в Германия, Австрия, САЩ и Канада.

Стандартните опаковки, в които предлагаме нашите продукти, са найлонови или сезалови чували. Най-масовите ни разфасовки са от 15, 20 и 25 кг., като се срещат и такива от 5 и 10 кг. Разполагаме с продукти, които се предлагат и в по-големи сезалови чували с тегло от 40 до 70 и 70 до 120 кг.

В продуктовата ни листа ще намерите обозначение за вида и размера на опаковката на артикулите, които предлагаме в момента.

 

Дрехите втора ръка, с които работим, са придружени с необходимите документи за дезинфекция.

Няма строго определен брой артикули, които трябва да се съдържат в един чувал. В зависимост от индивидуалното тегло на един артикул и разфасовката на чувала, в който се предлага, може да се определи ориентировъчния им общ брой. За тази и друга по-подробна информация можете да се обърнете към специалистите ни във всеки един от нашите складове за продажба на едро.

„Оригинал“ са несортирани, употребявани дрехи в същото състояние и опаковка, в които са били предадени в специализирани за това места. Евротекс доставя оригинал, който впоследствие сортира в различни групи артикули и качества.

„Микс“ е продукт, който включва комбинация от различни видове артикули с обща тема.

Например „Домакински Микс“ може да включва артикули предназначени за ползване в домакинството: долни, горни чаршафи (пликове), калъфки, кувертюри, пердета, покривки, хавлии, стелки за баня и други.

„Детски Зимен Микс Е“, от своя страна, е пример за сезонен микс, който включва детски артикули екстра качество за зимния сезон.

Цени

В секция Продукти ще намерите актуалната ни продуктова листа. Тя включва номер, наименование и стандартната разфасовка, в която се предлагат нашите артикули. За да получите информация за актуалните ни цени, можете да се свържете с някой от складовете ни за продажби на едро.

Цените, по които продават нашите складове на едро са еднакви за територията на цялата страна.

Качество

Разяснение на общите критерии, по които се определя качеството на един артикул, можете да намерите на последната страница на продуктовата ни листа.

Дрехите пристигат в цеха за сортиране на Евротекс във вид на „оригинал“, т.е. в състоянието, в което са били предадени в специализираните за целта места.

В първия етап на сортировъчния процес, оригиналът се разпределя на основни групи артикули, като: връхно облекло, тениски, ризи, детско облекло, домакински артикули, обувки и т.н.

Във втория етап на сортиране или т.нар. вторично сортиране, всяка група се разпределя на конкретни артикули в едно от 4-те основни качества: Екстра(Е), Първо(1), (А, N) и (P).

Други

Към момента нямаме интерес да изкупуваме употребявани дрехи на дребно или от частни лица.

Обратно горе